Städhjälp för privatkunder och företagskunder.

Det är dina behov som sätter standarden för hur ditt hem eller kontor ska städas. AlexRo Service erbjuder skräddarsydda städlösningar för återkommande städning men även för engångstillfällen.

Glöm inte att du som privatkund har rätt till RUT-avdag. Läs mer om RUT >

För privatkunder

Hemstädning
Vissa kunder vill enbart ha dammsugning, dammtorkning och golvtvätt. Medan andra kunder lägger till strykning av kläder, diskning, bäddning eller liknande. Det är du som avgör vad du vill ha för tjänster och hur ofta.

Vi hjälper dig självklart med att välja vad du behöver för att få det önskade resultatet.

Fördelen med oss på AlexRo är att vi utför så pass noggrann hemstädning vid varje tillfälle att nästan inga av våra hemstädningskunder behöver storstädning. Utöver städning av de vanliga ytor så som golv och möbler, ser vi även till att torka av golvlister, dörrar, karmar, ovanför tavlor m.m.

Storstädning
Storstädning, precis som hemstädning, är helt skräddarsydd efter bostadens behov. Det är en grundlig städning av hela bostaden men här ingår det även städning av ugnen, svårare åtkomna ytor (ex. bakom och under soffan), rensning av avlopp m.m.

Fönsterputs
Rena fönster lägger grunden för ditt hem och hur mycket ljus som kommer in. Vi utför fönsterputs av fönster, altandörrar och i vissa fall även av inglasade balkong. Du kan komplettera din storstädning och hemstädning med fönsterputs. De flesta hem behöver fönsterputs 1-3 gånger om året.
Flyttstädning
Någon gång då och då flyttar de flesta människor. Flyttstädning är en omvälvande process och för att möta fastighetsägarens eller inflyttarens krav kan det vara en god idé att anlita städhjälp. Vi har ett kvalitetsgaranti (3-7 dagar efter utförd städning) för att du ska kunna vara säker att städningen blir godkänd. Fokusera på ditt flytt, vi städar åt dig. Fönsterputs ingår.
Byggstädning
Byggstädning passar dig som nyligen har renoverat och hemmet har fyllts med byggdamm. Fönsterputs ingår.
Våra städtjänster:
  • Hemstädning
  • Kontorsstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Flyttstädning
  • Byggstädning

För företagskunder.

Kontorsstädning

Varje kontor har unika behov. Vi går igenom ditt kontor och dess behov tillsammans, samt hur ofta kontoret bör städas.